Producten voor kinesitherapie: al ruim veertig jaar onze corebusiness

Kinergy specialiseert zich nu al ruim veertig jaar in de verkoop van verbruiksgoederen voor de kinesitherapie. Daarmee bedoelen we zowel de specialisten met een zelfstandige praktijk als de afdelingen kinesitherapie binnen hospitalen of sportclubs.

 

Vanaf het begin van Kinergy vormden verbruiksgoederen voor de kinesitherapie de corebusiness. Aanvankelijk vulden we die (vaak hier niet verkrijgbare) producten aan met therapieën. Bijgevolg mochten we die eerste jaren ongeveer ongeveer 3000 kinesitherapeuten en artsen op onze workshops verwelkomen. In een later stadium gaven we ook facultatief les aan hogescholen, nog later werd dit alles (bijvoorbeeld taping) gewoon opgenomen in het lessenpakket.

 

Wij weten welke producten u waar en wanneer nodig heeft en bezorgen u professioneel advies, onze beste reclame is een tevreden klant. 

 

 

Professioneel advies

Met ruim veertig jaar ervaring mogen wij ons zonder overdrijven een ‘oude rot in het vak’ noemen. U kunt bijgevolg ook bij ons terecht voor gedegen, goed onderbouwd professioneel advies.

 

 

Kinesisten

Kinesisten willen hun patiënten uiteraard de beste ondersteuning en verzorging bieden, en dat kan alleen als zij met de beste producten werken. Daar maken wij elke dag werk van.

 

 

Sportcentra

Wij verrijken de infrastructuur van sportcentra graag met onze producten voor kinesitherapie. Op die manier zullen sporters in écht optimale omstandigheden trainen en aan wedstrijden deelnemen. 

+ 1000Producten in assortiment
+ 20Eigen label producten
+ 40Jaar ervaring
+ 2500Klanten

 

Onze missie


Wij brengen eerlijke, doeltreffende en kwalitatieve producten, bij voorkeur gemaakt in België, op advies en aanpassingen van de kinesitherapeut.
 

Onze visie


Kinergy gelooft sterk dat mensen meer en meer belang zullen hechten aan een persoonlijke en vriendelijke benadering. Dit in combinatie met service, kwaliteit en een correcte prijs is waar Kinergy voor staat. Wij hebben de visie om met deze kwaliteiten als langetermijnpartner te fungeren voor de kinesitherapie.
 

Onze garantie


Kinergy geeft de garantie van kwaliteit, klantvriendelijkheid en correcte prijzen. Ons volledig gamma en ons eigen label Prestaderm (massagesmeersels en -gels) wordt continue verbeterd en aangepast aan de noden van de klant. De patiënt is geëvolueerd en vooral veeleisender geworden, en terecht. Hierdoor kan u op Kinergy rekenen voor het aanleveren van kwalitatieve en duurzame producten die aan deze eisen voldoen.