PRESTADERM GEL BENEN

Aroma therapie op gel basis
PRESTADERM GEL BENEN

K320061

Pathologie:

Lymfeoedeem van armen, benen, spierpijnen, vermoeidheid.

 

Werking:

Vaatvernauwend voor de bloedvaten en de lymfekanalen. Vaatvernauwend door Cryo Therapie. Gel + Solution Cryo voor lymfedrainage van de armen (na borst amputatie).

 

Elektrotherapie:

Geen.

 

Resultaat:

Snelle verlichting van de ongemakken op voorwaarde dat, na het aanbrengen van de gel, niet gelopen wordt door de patiënt. Het is aan te bevelen dat de patiënt tenminste 10 minuten horizontaal liggend blijft rusten vooraleer hij/zij terug naar huis gaat.

 

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen door licht inwrijven tot de gel door de huid is opgenomen, maar niet masseren. Als men over voldoende tijd beschikt kan men een beetje gel op de oppervlakte van de huid laten. De gel zal binnen 10 tot 15 minuten spontaan door de huid worden opgenomen en de werking zal daardoor intensiever zijn. Massage, lymfe drainage of pressotherapie kunnen nuttig gecombineerd worden. De gel altijd na de behandeling aanbrengen. Voor een maximaal resultaat, beginnen bij de voetzool tot in de lies, door zacht inwrijven. Voor lymfeoedeem van de arm is deze gel zeer efficiënt. Men kan eventueel de behandeling aanvullen door gebruik te maken van een omslag doordrenkt met Solution Cryo, Enkele ogenblikken laten inwerken.

 

Basis:

Cupressus. 

€ 49.95 excl. BTW
€ 60.44 incl BTW (21%)

meer info aanvragen over
REF: K320061
Aroma therapie op gel basis PRESTADERM GEL BENEN

Naam:  *
E-mail:  *
Telefoonnummer:  *

Vraag:

share: