PRESTAMEL NEUTRAAL, OLIE

Neutrale massage melk & olie
PRESTAMEL NEUTRAAL, OLIE

K322000

BEVAT: Biologische Zonnebloemolie, Tarwekiemolie, Macadamia olie, Biologische Macadamia olie, verrijkt met natuurlijke Vitamine E, Calendula  en etherische oliën van Citroen en Thym Absoluut hypoallergisch

 

Ingrediënten van PRESTAMEL MASSAGE OLIE

 

Zonnebloemolie 

De basis van deze massageolie is verkregen van de eerste koude persing van zonnebloempitten, afkomstig van biologische teelt.  Door koude persing (in plaats van warme extractie) is deze olie rijk aan vitamines, essentiële vetzuren en oligo-elementen.

 

Tarwekiemolie 

Deze olie wordt verkregen door het koud persen van de kiemen van de tarwe, deze bevatten 7 – 13 % olie. Na het persen wordt de olie gefilterd en bekomt men een vettige dikke olie die rijk is aan de vitamines A, D, E, en K.  Hierdoor werkt de tarwekiemolie voedend en verzachtend.  Door het hoge gehalte aan Vitamine E is tarwekiemolie een goede antioxidant en geeft het derhalve een goede bescherming tegen vrije radicalen.

 

Macadamia Olie 

Deze uit Australië afkomstige olie heeft een unieke samenstelling, die het natuurlijke huidsebum dicht benadert.  Ze is zeer zacht, hydraterend, niet vettend en heeft een aangename geur.

 

Vitamine E 

Beschermt de huid tegen vrije radicalen, verbetert de huidstructuur en reguleert de vet-balans.  Vitamine E is een natuurlijk antioxidant en voorkomst derhalve oxidatie van de talg in de huid.

 

Calendula olie 

Dit olie-maceraat wordt verkregen uit Goudsbloemen van biologische teelt.  De goudkleurige olie is gekend om zijn verzachtende en wondhelende eigenschappen.

 

Citroen olie 

Door koude persing van de schil verkregen etherische olie.  Deze olie heeft een aangename geur en is rijk aan vitamine A.B en C.

 

Thym olie 

Thymus vulgaris is één van de eerste bekende medicinale planten in de westerse kruidengeneeskunde.  Op de huid is de etherische olie werkzaam bij abcessen, eczeem, kneuzingen en snijwonden.  Het werkt stimulerend op de bloedsomloop. 

 

vanaf € 8.22 excl. BTW
€ 9.95 incl BTW (21%)


maak een keuze..:

500ml
€ 8.22
5 liter
€ 71.21

toevoegen

meer info aanvragen over
REF: K322000
Neutrale massage melk & olie PRESTAMEL NEUTRAAL, OLIE

Naam:  *
E-mail:  *
Telefoonnummer:  *

Vraag:

share: